Artkraft, Loftdesign

3 jún

Szeretem a régi dolgokat, ezt tudjátok már. Nagyon bírom a kincsvadászatot, régebben, mikor még nem volt divat az einstand a lomtalanításon, nagyon sokat jártam, és sokszor találtam is igazán klassz dolgokat. Mikor pár hete elmentünk az Artkrafthoz, hasonló érzésem volt, elképesztő mennyiségű bútoruk, kiegészítőjük, lámpáik között. Hatalmas kincsvadászat a náluk tett látogatás. Ezen kívül pedig fontos megemlítenem a páratlan vendégszeretet is, amiben részünk volt. Nagyon ajánlom minden érdeklődőnek a látogatást, nincs is messze Budafok, komolyan!

Hatalmas méretű állólámpa régi kvarclámpából átalakítva.

Itt egy rövid leírás, bemutatkozás: “Vannak tárgyak, amelyek nyers, erőt sugárzó felületükkel nyűgöznek le minket. Megint más bútorok történeteket hordoznak, vagy épp a régmúlt mindennapjairól mesélnek. Bármi is legyen az ok, szívesen élünk közöttük. Autentikus ipari székeket, lámpákat, asztalokat talál nálunk. Bútoraink és kiegészítőink a XX. század ipari vagy mezőgazdasági múltjába repítenek minket. Néha az eredeti funkciót újrafogalmazva varázsolunk lovaskocsi-ülésből fotelt, satupadból bárpultot, kábeldobból dohányzóasztal. Loftok, lakások és házak, irodák, üzletek enteriőrjeibe egyaránt illeszkedő egyedi darabjaink sohasem középszerűek!”

Nagyon szép állapotban lévő fa dolgozószék az 1940-es évekből.

Cipőgyárból származó hulladéktároló, ebbe gyűjtötték a bőrvarrógépek mellett a hulladék bőröket. Ez már az enyém :)

Régi fa szerelőasztalból készült dolgozóasztal, melyhez akár két személy is oda tud ülni. Korábban egy bőrgyárban használták.

Iratkozzatok fel az Artkraft RSS-re itt, így értesülhettek az új kincsekről!

www.loftdesign.hu

Hozzászólás